Pages

Wednesday, February 1, 2012

:: The Boiboi :p ::






Post ni lambat seminggu. Hikhik
Happy Belated Birthday, Paizal Sanek!



Masa cuti lagi, Aku dengan Azim rancang nak buat kejutan. Aku pun cari lah page cupcake semua ni and last2 rezeki Paizal ni. Hari Isnin before pukul 6, M&M terima jugaklah tempahan. Alhamdulilah =D Ni pun last order okay!

Hari Kejadian ( Semalam) :

Naien : Pejal, malam ni mesti wajib turun cafe. Ada benda nak cakap. Wajib. Boleh lah boleh lahh
Pejal : Apa benda? Apa? Pukul berapa?
Naien : Lepas magrib nanti. Tau tau :(
Pejal : Ada apa? Jumpa sekarang tak boleh?

Blahblahblah. Sekali dia cakap, nak bawak Azim sekali. Kitaorg memang selalu bertiga pun. Haha aku cakap tak boleh! Hal personal ni. Tapi nak bawak, bawaklahh. Dia jee! 
Wokey. Bunyi macam serius

Pejal pun jumpa Azim, ajak teman turun cafe malam ni. Azim kata muka dia nmpak risau tapi tak cakap kenapa. HAHA ;P Azim ketika ni telah memberi alasan bahawa dia pergi berjumpa dengan abang dia. Dan aku pun menyamar jadi abang Azim, called Azim konon2 dah sampai IB dah. "Dik kat mana dah? Abang dah sampai ni" " Oh yeke? Abang tunggu adik jap tau. Kejap lagi adik turunn' Like hell HAHAHA Aku abang yang baik kot. Tapi takut juga si Pejal ni tak nak turun sebab kakak cupcake ni tak sampai2. Dah pukul 9.30 malam dah kot. Sekaliii, dah datang terus called pejal. 

Kau kat mana? Turun cepatlah. *Serius*
Aku kat bilik lah. Nak turun macam mana. Hujan lah ni *Gedik*
Payung mana? Pakai jelah! Tak kira, kau kena turun juga! *Marah*
Haa yelah yelah. Kejap kejap okay *Pasrah*

Sampai je cafe, dia terkejut Azim ada kat situ. Muka aku serius. Dia pun macam errr ayam berak kapur kot. Hihi

Kau buat apa hah? Aku marah sangat dengan kau!
Aku buat apa? Tak paham aku.

Blahblahblah. malas nak lawan dengan budak pidato/debat okay. Banyak cakap. Malas nak layan. Akhirnya Azim keluarkan box cupcakeee. 

Ya Allah, koranggg. *control macho*

Satu cafe bisingg. Tapi suara aku lah paling kuat. Gelak pun kuat jugak. Serius tak boleh blahh jadi orang seriuss ni. Lega!


Sila lah tempah. Sangat berpuas hati ;)

Sepatutnya Akim join. Sekali masa dia on the way ke sini dari Putrajaya, dia kemalangan. Masa tu memang hujan lebat kottt. Motor hancur tapi Alhamdulilah kaki dia je masalah sikit. Akim, get well soon okay? :(


My gift. Nahh amekk. Nak sangat oren kann! Mantol betul ;p

Gift from Azim =D


Balik je bilik, Pejal mesej.

Aku mati mati ingat kau memang ada masalah okay. Aku ingat apa!



HAHA Okay2, lepas ni tak buat lagi. Aku pun tak suka kenakan orang. Kang jadi betul2 kangg, payah jugak kang. 


Aceli.. Hubungan aku dengan Pejal &Azim memang baik since aku PP sem 1 lagi. Kitaorang selalu keluar sama2 tapi kalau kat IB memang jaranglah nampak kami berbual ;P Aku pun malas nak gebang. Senyap2 sudah. Dua dua HOT takut aku dihentam. *pitam* Hihihi


May Allah bless you, Paizal!
Much love ;)